Nieuws

Eerste aanmeldingsperiode i.f.v. inschrijvingen

28 Jan
Alvorens er in onze scholen kan worden ingeschreven, dient er eerst te worden aangemeld. 
 
 
Maandag 01.02.2021 a.s. start de eerste aanmeldingsperiode in gemeente Affligem. Deze aanmeldingsperiode is van toepassing voor onze voorrangsgroepen.
Tot deze voorrangsgroepen horen onder meer broers / zussen en kinderen van personeel.
Deze aanmeldingsperiode is van toepassing op alle kinderen die geboren zijn in 2019. Ook als uw kind bijvoorbeeld pas instapt in september 2022, dan dient u aan te melden.

Wil je zeker zijn van jouw plaatsje op onze school?
Aarzel dan zeker niet om aan te melden via https://affligem.aanmelden.in/
 
Via een eenvoudige aanmeldingsprocedure komt u in het systeem terecht en zal er een ticket worden aangemaakt waarmee er later dit schooljaar kan worden ingeschreven.
U dient deze procedure te volgen voor elk kind dat u wenst aan te melden. Heeft u bijvoorbeeld twee kinderen, dan dient u deze procedure twee maal te volgen. 
De aanmeldingsperiode voor voorrangsgroepen loopt tot uiterlijk maandag 15.02.2021 (16.00 uur)
 
Het tijdstip waarop u de aanmelding in orde brengt, is van geen belang zolang de aanmelding maar in deze periode geregeld wordt.

Op maandag 8 maart 2021 start dan de aanmeldingsperiode voor overige leerlingen. Dit zijn leerlingen die geen broer of zus op onze school hebben. Deze periode duurt tot uiterlijk donderdag 1 april 2021. (16.00 uur) 
Ook hier adviseren wij om de aanmeldingsprocedure te volgen opdat u enkel en alleen zo het meeste kans maakt op een plaats in onze scholen. 
 
De inschrijvingen zullen plaatsvinden in de loop van de maand mei. Afhankelijk van de COVID – maatregelen op dat moment zal er gecommuniceerd worden op welke manier dat zal gebeuren. 
 
De vrije inschrijvingen starten vanaf maandag 7 juni 2021. 
 
Om het tijdspad te bekijken betreffende deze data, kan u HIER klikken. 
 
 
Heeft u meer info en/of hulp nodig?

Aarzel niet om de directeur, dhr. Stijn Van Achter, te contacteren.