Nieuws

Pyjama-dag

11 Mar

Op vrijdag 15 maart 2024 komen we in onze slaapkledij naar school.

Op 15 maart 2024 vieren Bednet, MNM en Ketnet de negende editie van de Bednet Pyjamadag, dé jaarlijkse campagne van Bednet.
Die dag roepen we iedereen op om in pyjama, onesie, jogging of andere slaapkledij naar school of werk te komen. Op die manier steken we alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem én maken we Bednet bekender.

Dit jaar staat Bednet Pyjamadag in het teken van ‘Bednet voor élk kind‘. Iedereen heeft een andere thuissituatie, socio-culturele achtergrond of digitale kennis en dat is helemaal oké. We willen dat élk kind de weg naar Bednet vindt en er vlot mee aan de slag kan. Daarom zijn al onze ICT-materialen zo eenvoudig mogelijk en zorgen we voor gratis kwaliteitsvolle laptops en snelle internetverbindingen voor diegenen die daar thuis of op school niet over beschikken. Wie last heeft van digi-stress of hulp kan gebruiken rond ‘onderwijs & jong en ziek zijn’, kan steeds terecht bij het Bednet-team voor hulp op maat.

Ook onze school neemt opnieuw deel! Dus…. we trekken massaal onze slaapkledij aan en geven daarmee aan dat we deze actie ten volle steunen!